M.S.Ordubadinin xatirə muzeyinin təşkilatçılığı ilə “Həqiqət” tarixi araşdırmalar ictimai birliyində 18 yanvar 2019-cu il tarixndə “20 yanvar- milli hüzn və qürur günü  unudulmayan tarix” mövzusunda  tədbirkeçirilmişdir.
milli hüzn və qürur günü unudulmayan tarix” mövzusunda tədbir keçirilmişdir.Tədbiri muzeyin elmi işçisi İradə Vəliyeva açdı.Həmin tədbirdə şəhid Cavad İsmayılzadənin həyat yoldaşı H.ismayılzadə , qanlı hadisələrin şahidi olmuşdur, texniki fənlər üzrə fəlsəfə doktoru İslam Göyüşlü , “ Həqiqət tarixi “araşdırmalar ictimai birliyinin rəhbəri Əlövsət Qasımov və icraçı direktoru Rümanə Əmirəliyeva çıxış etdilər