M.S.Ordubadinin  xatirə muzeyində “Xalqların həmrəyliyi” bayram münasibətilə Valeri Limberq adına “ İqray qarmon  “ Rus Xalq mahnı ansamblı ilə birgə tədbir keçirildi .
6 noyabr 2018-ci il tarixində M.S.Ordubadinin xatirə muzeyində “Xalqların həmrəyliyi” bayramı münasibətilə Valeri Limberq adına “ İqray qarmon “ Rus Xalq mahnı ansamblı ilə birgə tədbir keçirildi .
Tədbiri muzeyin direktoru əməkdar mədəniyyət işçisi L.Abas-zadə açdı.O, gələn qonaqları salamladı.M.S.Ordubadinin xatirə muzeyi haqda ,muzeydə qeyd olunan əlamətdar hadisələr barədə və xalqlar dostluğu mövzuusnda əhatəli çıxış etdi.“İqray qarmon” ansambılının üzvlərinin ifasında rus xalq mahnıları səsləndi. Tədbirdə Azərbaycanda fəaliyyət göstərən Tatar İcmasının sədri Elmira İlyazova, Rusiya Mədəniyyət Mərkəzinin direktoru Qalina Manafova ,“Azərbaycanskiye izvestiya “ qəzetinin müxbirləri , muzey əməkdaşları və başqaları tədbirdə iştirak etmişdirlər.