18 sentyabr -Milli Musiqi gününə həsr olunan tədbir

17 sentyabr 2018 ci il tarixində M.S. Ordubadinin xatirə muzeyində 18 sentyabr -Milli Musiqi gününə həsr olunan tədbir keçirilmişdir.

Çıxişçılar arasında: M.S. Ordubadinin xatirə muzeyinin direktoru Lalə Abaszadə, M.S. Ordubadinin xatirə muzeyinin bələdçisi Nərmin Baxşıyeva, M.S. Ordubadinin xatirə muzeyinin elmi işçisi İradə Vəliyeva, Azərbaycan Dövlət Radiosunun əməkdaşı İlahə Aslanova, Naxçıvanın Bakıdakı nümayəndəliyinin əməkdaşları, Bül bülun memorial muzeyinin əməkdaşı Adilə Məmmədova, 270 sayli tam orta məktəbin müəllimi Məhsəti Cəfərova Milli Musiqimiz və Milli Musiqi gününün önəmindən danışdılar M.S.Ordubadinin və Üz.Hacıbəylinin dostluqundan birgə yaradıcılığından söhbət açdılar.

Tədbirdə Hövsan qəsəbəsində yerləşən 270 saylı orta məktəbin 6 ci sinif şagirdləri Nəbiyeva Səmra, Tagızadə Səma, Quluzadə Banuçiçək, Şirbalayeva Nəzrin, Təhmazov Tamerlan, Yusifli Fidan əbədi-bədii kompozisiya ilə tədbirdə çıxış etdilər.
[center]18 sentyabr -Milli Musiqi gününə həsr olunan tədbir