M.S.Ordubadinin  xatirə muzeyində Qanlı Yanvar   hadisələrinin 28-ci ildönümü ilə əlaqədar tədbir keçirilmişdir

18 yanvar 2018- ci il tarixində M.S.Ordubadinin xatirə muzeyində Qanlı Yanvar hadisələrinin 28-ci ildönümü ilə əlaqədar tədbir keçirilmişdir.

Tədbiri giriş sözü ilə muzeyin əməkdaşı İradə Vəliyeva açdı.Tədbirdə Aygün Zamanlının rəhbərlik etdiyi “Aytam” Uşaqların Mədəni Maarifləndirilməsi İB üzvləri –Nərimanov r-nu 45 saylı tam orta məktəbin 5ci sinif şagirdləri ,Qanlı yanvar hadisələrinin canlı şahidləri olan şəhid Cavad Ismayilzadənin həyat yoldaşı Həcər xanım , Mehriban xanım ,Azərbaycan Respublikasının Əməkdar memarı Nəriman Əliyev, fizika –riyaziyyat üzrə mütəxəssis Azər Nəbiev ,BDUnun müəllimi texniki fənlər üzrə elmlər dokturu İslam Göyüşov ,şairə Güləmayil Murad , Azərtacın müxbiri Zərəngiz Dəmirçi , Azərbaycan Teatr muzeyi və Ə.Əzimzadənin ev muzeyinin əməkdaşları iştirak etmişdilər.

Tədbirin sonunda muzeyin direktoru Əməkdar Mədəniyyət işçisi Lalə Abas-zadə qonaqlara öz minnətdarlığını bildirdi .Muzeydə tədbirlə bağlı guşə yaradıldı.
19 .01.2018 ci il tarixində " Mədəniyyət" qəzeti №5 ci buraxlışında səh 2 də tədbirlə bağlı 20 yanvarın ildönümü ilə bağlı məqalə dərc ediilmişdir.